PENSIUNEA IRISTAR****

Asezata la rascrucea drumurilor care leaga Moldova de Bucovina, într-o cladire ce îmbina stilul clasic cu aerul contemporan, Pensiunea Iristar reflecta atmosfera de deplina liniste si relaxare, dupa care tanjeste fiecare turist si trecator.
Pensiunea Iristar este singura din Falticeni acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania cu patru stele. Acest lucru certifica standardele inalte de cazare oferite de pensiune, ce fac fata oricaror cerinte ale turismului modern actual.
Arhitectura cladirii, culorile primitoare si elementele decorative reflecta pasiunea noastra pentru bun gust, de aici si denumirea aleasa. La aceste aspecte se adauga un mobilier nou si primitor, o curatenie exemplara si o intimitate absoluta.
Pensiunea beneficiaza de încalzire prin centrala proprie, izolatie fonica si termica, locuri de parcare la cerere, restaurant a la carte si terasa cu muzica live in weekend.
Camerele cu mobilier elegant, din lemn masiv, sunt spatioase si dotate cu baie proprie, dus, cablu TV, conexiune internet, telefon si un larg spatiu de desfasurare ce nu ofera altceva decat confort si relaxare.


Fălticeni, str. 2 Grăniceri, nr.51

(la iesirea spre Roman)

Tel.: 0230 544 357, 0722 825390; Fax: 0230 544300

iristar.falticeni@yahoo.com

pensiuneairistar.ro

 

 

[intergeo id=”0MTN”][/intergeo]